Ibland är lite färg allt som behövs

Jag har snackat mycket om färger på sistone, och gått i funderingar om hur jag ska få in lite glada färger i mitt vardagsrum utan att spexa till det för mycket. Idag när jag var och handlade på ica maxi fick jag syn på dessa stearinljus i de glada färgerna blå, rosa och illgul. De kostade 10 kr styck så kunde inte låta bli att lägga dem i varukorgen, jag säger inte att ica maxi är den ultimata butiken för inredning, en dessa ljus var verkligen klockrena och lyfte in lite glädje i mitt enfärgade hem . Det är dessutom nu höstmörkret börjar falla in, det blir mörkt tidigt på kvällen , börjar bli kallt också, stearinljus höjer alltid stämningen och romantiken i ens hem. Så låt höra bedömningen ? Hur ser det ut? ser de för billiga ut för att vara snygga? jaja oavsett vad ni tycker så tycker jag att färglada ljus är en viktig inredningsdetalj, och bör mer eller mindre finnas av i varje hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *