Ny sänggavel till sovrummet!

Sovrum Sänggavel

sovrumJag har fixat om hemma i sovrummet och klätt om min sänggavel och satt på sängkappa- vad tycker ni? Jag är jättenöjd! Jag har tänkt att fixa detta ett tag nu men kände att det blev dags när jag flyttade ner en mörk sekretär från vinden- då passade inte den mörkgrå sängstommen lika bra till allt det mörka i sovrummet. Här kan ni se på min blogg Karros Drömhem hur sovrummet såg ut innan. Jag har spanat in ett snyggt mörklila överkast från Himla som finns på Åhlens- det skulle bli snyggt till det här tycker jag men det är lite dyrt..vi får se hur jag gör där.. Nedan lite mer inspiration till sovrummet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sovrum Det här sovrummet är såå snyggt: Mycket vitt men accenter i mörkgrått. Pallarna, gavel och matta matchar och det lila överkastet, blomma och kudde blir en snygg accent till den övriga inredningen. Grått, lila och vitt funkar väldigt bra tillsammans. Resultatet blir en klassisk, snygg, modern och harmonisk inredning. Ett plus för de höga snygga fönstren.  Vem skulle inte vilka gå o lägga sig i den här sängen? Bild från Decorpad.

 

 

 

 

 

 

 

 

sovrum inspiration

Snyggt sovrum från House to home: Hög lyxig sänggavel i grått, mörka sängbord och lila accenter. För mig är det en aning orolig inredning med den här tapeten i sovrummet. I och för sig så ser man den inte för sängen. Inom feng shui menar man dock att man påverkas av saker i inredningen även om man inte ser dem (man vet att de finns där) och påverkar en ändå. Så kanske inte en helt lyckad tapet till det här sovrummet, men det är ju en smaksak vad man trivs med. Helt klart ändå ett väldigt snyggt sovrum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sovrum inspirationUnderbart snygg sovrumsinredning från Gap Interiors i ”mina” färger : Snygg beige sänggavel, lila överkast och lampskärmar, mörka möbler och snygg stoppad bänk vid fotändan. Beige heltäckningsmatta känns lyxigt och mysigt men kanske inte är så bra ur städsynpunkt… Gardinerna, tavlan och stilen i övrigt känns lite för tråkig men färger, sängkuddar och hög gavel får tummen upp! Vad tycker ni?

 

 

 

 

 

 

 

 

sovrum  Coolt sovrum som jag hittade på nätet: Hög sänggavel igen, beige-grå nyanser och ovanlig grön vägg. En lustig blandning av inredning men det funkar ändå. Sänggavel, pall och gardiner matchar. De ljusgrå textilierna i sängen matchar lite mot den grön-grå väggen: är det en tapet eller målad vägg? Mysig inredning helt klart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sovrum
källa: minimalisti com

Modernt sovrum i lila och beige. Inredningen känns nochalant och udda. Jag kan tänka mig att det bor en konstnärlig själ i detta sovrum. För mig känns det för mycket med tapeterna, men samtidigt snyggt helt klart. Kul att se ovanlig inredning där människor testat något nytt.

 

 

 

 

 

 

 

 

inreda sovrum Ett snyggt och modernt sovrum i brunt och lila: Mysigt och färgmässigt väldigt lyckat enligt mig. Brunt passar väldigt bra till lila, här i olika nyanser. Taklampan med lite metallic på insidan blir en modern tvist till övrig inredning. Jag vet inte vad man kan kalla den här inredningsstilen men modernt, robust och snyggt kanske..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sovrum
Källa Minimalisti.com

Jag avslutar  med en snygg inredning till sovrummet med en rustik känsla med detta tak: sovrummet i övrigt har beige och dovt lila färger. Lampan i förgrunden ger lite mer färg och blir en snygg kontrast till övrig sovrumsinredning. Tapeten blir fokus i rummet, utan den skulle det vara ett helt annat sovrum och lite tråkig inredning. Den här inredningen funkar helt klart för mig. Vad tycker ni?

 

Hoppas ni fick lite inspiration av de snygga sovrummen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *