Skåp på nätet

Snygga skåp på nätet!

skåp österländsktEtt av de snyggaste möblerna i inredningsväg tycker jag är skåp- och gärna österländska skåp med raka linjer och stora beslag. Se skåpet till vänster- blir väldigt snyggt tillsammans med ljusa textilier och inte så många andra möbler i rummet. När man inreder med mörka möbler är det viktigt att inte övermöblera. Ofta tycker jag att vackra skåp kan vara rätt dyra men detta skåp kostar faktiskt bara 2495 kr. Klickar du på länken så hittar du flera skåp på en samlingssida för speciellt utvalda möbler. Sidan är fortfarande under uppbyggnad men snart kommer det vara massor med smakfullt utvalda möbler på sidan, för att man ska slippa gå igenom en massa möbelbutiker på nätet.¨

Jag har funderat på att köpa ett sådant här skåp själv men jag tror inte det passar hemma hos mig tyvvär, även om jag verkligen gillar den här stilen. En del av min lägenhet har svarta golv och jag känner att det blir lite för mycket svart hemma hos mig om jag dessutom ska inreda med svart i vardagsrummet, så för mig blir det nog vitt istället, men kanske i den här stilen ialla fall.  Eftersom jag gillar den österländska stilen vill jag ha den i antingen sovrum eller vardagsrum. Vi får se, jag har ju fortfarande inte inrett klart i min lägenhet trots att jag bott där ett år drygt nu..Men det får ta sin tur, man ska inte har för bråttom när man inreder.

Ett sådant här skåp kan man ha i vardagsrummet men det passar nog allra bäst i sovrummet tror jag. Då kan man dessutom passa på och köpa matchande sängbord, skulle vara väldigt snyggt.. När jag bor lite större kommer jag nog inreda mitt sovrum med sådana möbler, men men man kan drömma lite om det så länge..:)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *