Inredning 2013

Inredning inspiration 2013

Nyckelorden för vårens inredning är elegant, maskulint, avskalat, trärent, geometriska mönster och pasteller.Visst är det härligt med alla ljusa pasteller som en liten tjuvstart på våren!

Du väljer ut det inom inredningstrenderna som tilltalar dig för att skapa din personliga oas hemma. Inspiration hämtar vi från naturens färger och material. Nedan några av vårens nyheter med inspiration från naturen på Inreda.org. Även tips till hur du inreder 2013 och årets inredningstrender! Klicka här för att komma till Inredas vårnyheter!

Inspiration vårens färger

Visst har färger alltid dykt upp till våren, men denna vår är extra fokuserad på våriga pasteller, härligt!

Beroende på vilka pasteller du väljer att inreda med så finns det vissa saker du bör tänka på. Väljer du rosa eller andra varma pasteller kan det lätt bli lite för söt inredning och då kanske du vill inreda med maskulina linjer för övrigt i det rummet

 

Inredningstrend: Maskulint och avskalat

inspiration inredning

Källa: bizrice.com

 

Den maskulina och avskalade inredningen känns fräscht nu, efter allt shabby chic, rustikt och industriellt som vi sett i inredningen på sistone. Jag gillar strama linjer och stilren inredning,men jag vill blanda upp den med varma accessoarer och färger. Ett exempel på den maskulina inredningen med strama linjer och originella detaljer som också är inne är sovrummet ovan med en cool, udda vägg med struktur och säng och sängbord i en avskalad inredningsstil detta gillar jag: snyggt!

Till den maskulina inredningen passar exklusiva material. Inspiration hittar du från material som marmor, skinn och mörka träslag. Men man får passa sig så inredningen inte blir för kall och omodern när man använder sig av material som tex marmor. Att blanda upp marmor med moderna inslag och färger i inredningen kan däremot ge ett trendigt och snyggt intryck. På inredningsbloggen Karros Drömhem hittar du inspiration vardagsrummet!

När det gäller skinn ska man vara medveten om att skinn faktiskt kommer från djur och välja konstmaterial istället när man inreder.

Mörka träslag kan bli väldigt snyggt speciellt med ljusare textilier i inredningen. På Inreda.org finns tex hyllor och skåp i danska möbelserien Oliver som jag verkligen gillar.

 

Natur i inredningen

Att inreda hemma med en känsla från natur skapar en harmonisk känsla i inredningen och känns extra aktuellt i dagens samhälle med mycket stress. Det blir vanligare numer att inreda ett uterum så man kan vistas där även på vår och höst och därigenom behålla sommar- och naturkänslan hemma längre. Att även inreda inomhus med mer naturkänsla i form av trädetaljer och rustika inredningsaccessoarer gillar vi nu.

Inspirationen från vårens färger och pasteller kommer från vårens blommor och ta gärna detta till hjälp när du inreder hemma: se hur blommor växer i naturen och vilka färger som växer med, som grenar, gräs, olika solljus osv.

Söker du nya möbler till ditt hem? Du kan välja att söka utifrån möbelkategori eller inredningsstil på Inreda.org. Här hittar du vårens inredning! Lycka till med inredningen!

Här hittar du inspiration och möbler till att inreda sovrummet!

Läs mer om hur du inreder vardagsrummet med inspiration från vackra mönster.

2 reaktioner till “Inredning 2013”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *