Inspiration vardagsrum

Inspiration till vardagsrummet

På Karros Drömhem får du inspiration och tips till vardagsrummets inredning hemma! Spana in det här snygga vardagsrummet tex, vilken inspiration till att sätta upp liknande…

inspiration Jag älskar vackra tapeter och är lite lockad att sätta upp liknande hemma hos mig. Jag har avvaktat med att tapetsera eftersom jag ofta byter inredning och tröttnar fort på den inredning jag har. Då blir det ju lite krångligare att byta inredning om man ska tapetsera om. Ja vi får se hur det blir, tills vidare är det kul att fundera och kolla runt på vacker inredning på nätet.

Den svarta inredningen passar in snyggt till de här tapeterna och den moderna spegeln med enkla linjer. Liknande möbler hittas på Inreda-utvald inredning på nätet, bland annat detta snygga sideboard, stol, och det fantastiska skåpet från Oliver furniture inredning.

Nedan lite tips till hur du inreder ditt vardagsrum!

 

 

 

 

sideboard

stolbokhylla

 

 

 

 

 

 

Inspiration och tips vardagsrummet:

1. Rensa bort så mycket du kan hemma för att få en ren bas i inredningen. När du gjort det kan du lättare se vilka möjligheter som finns i rummet. Vilka träslag har du? Matchar din inredning med varandra? Behöver du byta ut något? Var får du inspiration från?

2. Se inspiration från inredning och vardagsrum på nätet. Välj inredningsstil eller välj flera stilar. Tänk på att välja inredningsstil efter din personlighet och vad du mår bra av. Om du är en stressad person kanske du har behov av en lugn  hemmamiljö. Samtidigt ska du gå på magkänslan och välja inredning som får dig att må bra och då kanske det är cool och modern inredning som gäller om du tycker det är fint.

3. Det kan bli jättesnyggt om du blandar stilar, men blanda försiktigt eftersom all inredning inte passar att mixa med annan: En modern tv bänk kanske inte blir så snygg med ett orientaliskt soffbord tex. När du blandar stilar kan du tänka på att hålla en röd tråd med färger tex.

4. När du har inrett klart basen i vardagsrummet  kan du lägga till det roliga: färger på kuddar, plädar, gardiner och detaljer som ljuslyktor och annat. Inred personligt och med inredning som du gillar och får inspiration från.

5. Belysningen är viktig! Satsa på flera mindre lampor som ger mysigare känsla än taklampan. Undvik vita lampskärmar som  lite kallt ljus. Levande ljus ger ännu mer myskänsla hemma, speciellt nu under vintern när det är mörkt och kallt ute.

6. Har du fastnat för en mycket dominerande soffa, tavla eller liknande så får du kanske anpassa inredningen lite efter denna. För många extrema och dominanta möbler i ett rum kanske inte ger så bra feng shui.

På Karros drömhem hittar du mer inspiration och tips till vardagsrummets inredning!

En kommentar till “Inspiration vardagsrum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *